Himpunan Usahawan Terbesar Kepala Batas - Seminar Re-SET Perniagaan Anda

MIDTOWN PERDA, KUBANG MENERONG, PULAU PINANG
Midtown Perda
0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Event Expired

{{$t('Ticket Information')}}

Agenda
Himpunan Usahawan di Kepala Batas - Seminar Re-SET Perniagaan Anda
Tarikh
3 Ogos 2019 (Sabtu)
Masa
8.30 am - 5.30 pm
Lokasi
MIDTOWN PERDA, KUBANG MENERONG, PULAU PINANG
Harga Tiket
GENERAL TICKET
Harga Biasa: RM 50
HARGA PROMOSI: RM 12
VIP TICKET 
Harga Biasa: RM 100
HARGA PROMOSI: RM 30
Sila bawa QR code/E-ticket untuk check-in semasa pendaftaran.HIMPUNAN USAHAWAN DI KEPALA BATAS !!!Anda pernah berada dalam situasi seperti di bawah?

Ali, seorang kanak-kanak berumur 7 tahun pergi ke pasar malam setiap hari Jumaat. Kegemarannya ialah ayam goreng. Setiap minggu, Ali akan membeli ayam goreng dari salah seorang peniaga, Abang Leman yang berniaga di pasar malam itu. Tanpa gagal, Ali akan membeli ayam goreng itu jika berpeluang. Ayam goreng Abang Leman terkenal bagi penduduk di situ kerana kesedapan dan kerangupan ayam gorengnya.

Kini, Ali telah berkahwin dan mempunyai 3 orang anak. Demi tuntutan kerja, Ali telah berhijrah ke tempat lain. Walau bagaimanapun, setiap kali pulang ke tempat asalnya, Ali mesti membeli ayam goreng Abang Leman jika berpeluang. Kini, Ali terpaksa menunggu lebih lama untuk mendapat ayam goreng itu kerana bilangan pelanggan yang tinggi.


Situasi yang biasa kita lihat, tapi antara sedar atau tak, situasi ini telah belarutan berpuluh-puluh tahun. Ini yang terjadi dalam usahawan kita. Mempunyai produk yang bagus, tetapi selepas berpuluh-puluh tahun, masih berada di tempat yang sama. Tapi, kalau kita lihat usahawan bangsa lain, perniagaan mereka akan berkembang semakin besar. Dari gerai, menjadi Kedai Ayam Goreng, kemudian wujudkan cawangan dan seterusnya. 

Antara niat utama himpunan ini ialah untuk mengubah situasi ini. Bukan hanya kepada usahawan yang telah lama berniaga, tetapi kepada usahawan yang baru berniaga dan juga berniat untuk berniaga satu hari nanti. Dalam himpunan ini, akan ada tip-tip untuk senang lulus loan, tip macam mana nak bagi untung melambung, networking session, marketing cara baru, dan banyak lagi rahsia-rahsia dari pakar-pakar perniagaan.

Tanya diri anda, adakah anda ingin menjadi seorang lagi "Abang Leman" di masa hadapan? Atau anda ingin mempunyai empayar perniagaan yang besar? Berbelanja tanpa risau baki dalam akaun bank? 

Jika anda mahu ubah diri anda, perniagaan anda dan masa depan keluarga anda, sertai kami di himpunan ini. Demi memastikan rahsia-rahsia ini dapat diberikan kepada seramai usahawan yang mungkin, pendaftaran hanya dikenakan pada kadar yang sangat rendah (HANYA RM12) dan tiada kos yang tersembunyi. Himpunan ini akan dihadiri pakar-pakar perniagaan yang telah berjaya mengubah ramai nasib usahawan-usahawan lain. 

Anda penentu masa depan diri anda! Apa yang ada dalam himpunan ini?

 1. Seminar Re-SET Perniagaan Anda! - seminar istimewa yang menampilkan pakar-pakar perniagaan khas buat peserta himpunan.

 2. Rangkaian / connection dengan usahawan lain (SANGAT PENTING untuk kembangkan perniagaan anda)

 3. Pendaftaran PERCUMA !!!!!. Harga asal RM50. Diskaun 100% !

 4. Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi !


HIGHLIGHT:

 • PENDAFTARAN PERCUMA !!!!!
 • Barisan speakers dari pakar-pakar perniagaan yang sangat berpengalaman dan tidak kedekut ilmu. 
 • Tiada kos tersembunyi.
 • Sila rujuk poster kami atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.
 • Video testimonial peserta: IG @forbrixgroupTidak mahu bersesak? Kami beri anda peluang menjadi VIP !

Dengan tambahan hanya RM30 dari harga tiket normal, anda akan dapat VIP ACCESS. Tempat adalah sangat terhad untuk VIP access. 

 • Kaunter pendaftaran khas
 • Laluan masuk khas
 • Tempat duduk khas & berhampiran pentas
 • Harga yang ditawarkan ialah harga promosi untuk waktu terhad (Harga asal RM100 - Diskaun 70% !).Sebarang maklumat lanjut boleh hubungi:

FORBRIX CONSULTANCY (002723655-X)
|  017-5755763  | 019-6507587  | 013-4359271  |

[email protected]

www.forbrixgroup.com


Location Map

Terms and Conditions

 1. Harga promosi untuk tiket GENERAL (diskaun 100%) dan tiket VIP (diskaun 70%) yang ditawarkan adalah untuk waktu yang TERHAD sahaja. 
 2. Tiket yang telah dibeli TIDAK boleh dikembalikan. Tiada bayaran balik akan dibuat dalam apa jua keadaan.
 3. Tiket yang telah dibeli TIDAK boleh ditukar milik.
 4. Perbelanjaan perjalanan dan lain-lain yang ditanggung oleh peserta untuk tujuan menghadiri seminar tidak akan dibayar balik.
 5. Tiket untuk program HANYA dijual melalui Ticket2u. Tiket yang dibeli melalui mana-mana pihak lain tidak akan dilayan. 
 6. Sila bawa QR code @ e-ticket untuk melakukan pendaftaran.
 7. Peserta mengakui dan bersetuju bahawa Forbrix Consultancy tidak bertanggungjawab dan tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa kerosakan, kecurian atau kerosakan kepada harta peribadi Peserta di tempat sebelum, semasa atau selepas seminar.
 8. Peserta tidak boleh mengambil bahagian dalam seminar jika tidak berasa sihat, sakit atau mempunyai sebarang keadaan perubatan yang diketahui yang mempengaruhi keupayaan mereka untuk mengambil bahagian dalam seminar. Dengan menyertai seminar ini, peserta bersetuju untuk melepaskan Forbrix Consultancy dan mana-mana pegawai, pekerja dan ejennya dari apa-apa liabiliti dalam hal ini.
 9. Forbrix Consultancy berhak untuk membuat sebarang perubahan kepada maklumat atau perjalanan acara tanpa pemberitahuan.
 10. Jika terdapat sebarang perubahan tarikh, masa dan tempat, Forbrix Consulatancy akan memaklumkan melalui hebahan umum dari masa ke semasa. Forbrix Consultancy tidak akan bertanggungjawab atau dipertanggungjawabkan untuk segala kerugian yang ditanggung peserta akibat sebarang perubahan yang berlaku.


Batasan Tanggungan (Limitation of Liability)

Forbrix Consultancy tidak bertanggungjawab untuk kehilangan tiket, mahupun untuk kemalangan, kecederaan atau kematian peribadi, atau untuk kerugian atau perbelanjaan tambahan disebabkan kelewatan atau kerosakan dalam apa-apa syarat atau apa-apa yang timbul akibat penyertaan peserta dalam Seminar.
Forbrix Consultancy tidak akan dipertanggungjawabkan kepada mana-mana peserta untuk ganti rugi tidak langsung, berbangkit, sampingan, hukuman, atau ganti rugi khas, termasuk tetapi tidak terhad kepada keuntungan yang hilang, walaupun ia telah dimaklumkan mengenai kemungkinan kerosakan sedemikian.


Forbrix Consultancy accepts no responsibility for loss of tickets, nor for personal accidents, injury or death, nor for losses or additional expense due to delays or damages in any conditions or for any arising due to participant’s participation in the Seminar.
Forbrix Consultancy shall under no circumstances, be liable to any participant for indirect, consequential, incidental, punitive, or special damages, including but not limited to lost profits, even if it has been apprised of the likelihood of such damages occurring.


 

Check Shipping Status

Key in your tracking number to check shipping status