Seminar Roket Emel September 2016 Cyberjaya

Cyberjaya, Cyberjaya, Selangor, Malaysia
0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Event Expired

Seminar Roket Emel September 2016 Cyberjaya will be organized at Cyberjaya on 10th September 2016 (Saturday).

* For more information, please visit this website https://www.facebook.com/events/727487367401596/

KINI PENDAFTARAN DIBUKA ! SEMINAR ROKET EMEL SEPTEMBER NI…

Seminar Roket Emel Dibuka Dengan YURAN DISKAUN. Pelajari 3 Modul untuk position bisnes anda secara ONLINE. Bersedia untuk seminar terbaru, lebih praktikal, lebih cepat untuk anda praktiskan!


DAFTAR SEKARANG dengan klik link ni utk dapatkan DISKAUN
——>> www.roketemel.com
——>> www.roketemel.com


Anda WAJIB Hadir jika:

[✔] Sales masih tak seberapa & belum capai TARGET

[✔] Baru nak mula berniaga dan risau kos pelaburan akan jadi PELEBURAN jika takder ilmu. Bahaya buat bisnes tanpa ilmu sebab akan lebih banyak RUGI dari UNTUNG. Beri peluang pada diri anda untuk dapat bimbingan direct dari saya.

[✔] Masih tak mahir guna pemasaran online sepert FesbukAds, Email Marketing & copywriting memukau pelanggan. 21juta dari 30 juta rakyat Malaysia ada akses ke online setiap hari! Bisnes anda WAJIB berada dalam platform ONLINE! Kalau tidak mungkin bisnes akan bungkus…

[✔] Nak dapatkan skill untuk tambah pelanggan tak kira anda bisnes produk fizikal atau servis… 



SO U MUST BE THERE….

Tak rugi datang belajar jika ia mampu mengubah tahap ekonomi hidup anda. Cuma spent masa sehari dan ubah hidup anda untuk bertahun-tahun akan datang…


=====
SEMINAR ROKET EMEL 2016
=====


Saya dah ready dengan modul untuk bantu bisnes anda berkembang dengan jalan pintas (short cut) & pantas sebab anda akan pelajari


[✔] Tahu corong pemasaran sebenar

Saya akan jelaskan kepada anda bahawa bisnes tu bukan MENJUAL semata-mata. Nak dapat jualan huru hara anda bukan PROMOTING tetapi anda kena SHARING dulu. Ni lah rahsia kenapa bisnes student2 saya berkembang pantas lepas apply teknik ni. 

[✔] Kira kos pemasaran

Bagaimana memastikan kos pemasaran anda tak lebih 10% dari jualan anda. Student saya buat bisnes umrah keluar kos lebih kurang RM30,000 dalam masa 6 bulan (sebulan 5000) mampu buat sales RM6juta tahun lepas. So…saya bantu anda jadikan kos anda rendah tapi sales high impact!

Ada student yang belanja RM7k, dapat buat sales RM98k sebulan..
Jual jubah kos marketing RM1.3k dapat sales lebih RM140k…

Saya tunjukkan case study mereka! Real!


[✔] Copywriting & ayat power

Ni ramai yang buat silap.. Penulisan ayat untuk marketing mereka tak menarik dan tak mampu memukau pelanggan. Jadi kalau tulis kat fb ke, banner ke, bunting ke..kalau tak menarik saper nak baca? 

Saya bantu anda bagaimana nak tulis copywriting ber EMOSi tinggi dan buatkan pelanggan tak sabar2 nak dapatkan produk anda. Bayangkan pelanggan anda merayu mintak no akaun untuk transfer kepada anda disebabkan ayat memukau yang anda berjaya hasilkan..Amacam?


[✔] 3 Step Pemasaran Fesbukads yang tepat

Ramai yang buat iklan di Fesbuk tapi sebenarnya hanya bersedekah macam tu jer kat Abg Mat Zukerberg. Jangan buat silap tu! Saya akan explain dulu apa kesilapan pengiklan di Fesbuk dan merugikan mereka. 

Lepas tu saya akan berikan strateginya secara PRAKTIKAL masa seminar nanti. Saya juga akan berikan video teknikal lengkap selepas seminar nanti. Anda yang ZERO pun insyaAllah akan mudah faham apa yang saya ajar dalam seminar ni.


[✔] Tukar pelanggan degil jadi pelanggan setia

Yang ni lagi power rangers… saya ajar bagaimana guna strategi email untuk dapatkan pelanggan setia walaupun mereka pelanggan yang paling degil sebelum ni.


Fuhhh banyak topik tu! Patutlah sampai malam…

Jadi anda WAJIB spent masa sehari dengan saya untuk belajar & pastikan bisnes anda sukses!


Bila seminar tu? Saya dah tak sabar nak datang!

Saya serius nak belajar! 


Jap..jap..tengok info seminar ni dulu. 


Ni info seminar
=======

.

✔ Seminar Roket Emel CYBERJAYA
✔ 10 September 2016 Sabtu
✔ Dewan Raja Haji Fi Sabilillah CYBERJAYA
✔ 8pg-10mlm



✔ Seminar Roket Emel Johor Bahru
✔ 16 September 2016 Jumaat
✔ Hotel Grand Paragon JB
✔ 8pg-10mlm (Rehat solat jumaat 12:30-2:30 ptg)
.




Berapa kos untuk hadir & belajar ILMU ADVANCE dari saya ?
======



Yuran biasa adalah R̶M̶5̶0̶0̶ R̶M̶2̶0̶0̶
Saya nak bagi tawaran tak masuk akal dengan yuran serendah RM30 seorang dengan syarat daftar 3 orang sekaligus (Total RM90) & ia dibuka dalam masa 3 jam shj ( 10pg-1ptg )

Atau bila kuota 100 peserta terawal telah penuh. Selepas tu yuran akan dinaikkan.



➳ ➳ BERMINAT nak hadir seminar ?


DAFTAR SEKARANG melalui link ini

——>> www.roketemel.com
——>> www.roketemel.com


#roketemel
#najibasaddok

Location Map