0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds
{{$t("Scan and Share")}}
{{$t("Scan the qr to open and share in mobile, or")}} {{$t("Click Here")}} {{$t("to copy the shareable link")}} http://t2u.asia/e/7612

Event {{$t("Expired")}}
IOI City Mall
IOI City Mall, Putrajaya, WP Putrajaya, Malaysia

{{$t("More info on this event")}}

Details

Uji Bakat On-ground: Running Man Challenge - hydrated by 100plus will be organized at IOI City Mall on 26th - 30th October 2016 (Wednesday - Sunday).

* For more information, please visit this website https://www.facebook.com/events/201815423588838/

Anda peminat setia Running Man? Kini anda berpeluang untuk menyertai uji bakat untuk beraksi dalam acara yang hebat ini serta menonton secara langsung!

Acara Running Man di Malaysia bakal diketuai oleh 4 orang selebriti tempatan – Ajak Shiro, Saharul Ridzwan, Ayda Jebat dan Hairul Azreen! Anda berpeluang untuk mengenali mereka dengan lebih rapat jika anda terpilih untuk memasuki pasukan Running Man Malaysia nanti. 

Anda akan menjalani saringan demi saringan dan kecergasan fizikal dan mental bakal diuji. Hanya yang terbaik daripada yang terbaik akan dipilih untuk menyertai Acara Running Man Challenge - Hydrated by 100PLUS. Adakah anda orang yang kami cari? 
____________________________________________________

Butiran Uji Bakat On-ground 

Uji bakat On-ground akan dibahagikan kepada beberapa hari di 3 lokasi berbeza. Pusingan awal adalah untuk menapis senarai kelayakan peserta di mana jika berjaya peserta berpeluang untuk menghadiri uji bakat pusingan akhir dan bertemu dengan Pasukan RM Challenge Malaysia – Ajak Shiro, Saharul Ridwan dan Hairul Azreen di uji bakat pusingan akhir. 

1.BERJAYA MEGAMALL KUANTAN
14 - 15 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
16 Oktober 2016: Pusingan Akhir bersama Ajak & Hairul

2.IOI CITY MALL PUTRAJAYA
26 - 28 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
29 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 9:30pm)
30 Oktober 2016: Pusingan Akhir bersama Hairul & Saharul

3.ANGSANA JOHOR BAHRU MALL
3 November 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
4 November 2016: Pusingan Awal (10am - 9:30pm)
5 November 2016: Pusingan Akhir bersama Ajak

____________________________________________________

Bagaimana nak sertai? 

Langkah 1: Belikan produk 100PLUS dan dapatkan pas untuk menyertai uji bakat pusingan awal
a.Beli 4 botol 100PLUS 1.5L (1 botol bagi setiap perisa 100PLUS Original, Lemon Lime, Berry dan Orange) semasa uji bakat on-ground. 

b.Tunjukkan bukti pembelian (resit) 4 botol 100PLUS 1.5L (1 botol bagi setiap perisa 100PLUS Original, Lemon Lime, Berry dan Orange) dan dapatkan pas untuk menyertai uji bakat pusingan awal.

Langkah 2: Lengkapkan 2 pusingan permainan ketika uji bakat dan menangi tiket ke Acara Running Man Challenge Live di Kuala Lumpur pada 26 November 2016.

Langkah 3: 30 orang peserta yang berjaya mengharungi setiap cabaran dengan paling cepat akan dihubungi untuk menghadiri uju bakat pada pusingan akhir bersama selebriti Pasukan Running Man Malaysia. 

Finalis akan menjalani proses penilaian oleh juri untuk memilih peserta yang benar-benar untuk menyertai Running Man Challenge. Juri akan memutuskan pasukan untuk peserta dan setiap keputusan adalah muktamad. Keputusan pemilihan tidak akan diumumkan semasa ujibakat. Peserta yang terpilih akan dimaklumkan oleh Penganjur kelak.
Semoga berjaya dan jumpa di sana! 

Tertakluk kepada terma dan syarat: 
BM: http://bit.ly/2dyrCNb
ENG: http://bit.ly/2deIOre

Location

IOI City Mall
IOI City Mall, Putrajaya, WP Putrajaya, Malaysia

{{$t("Terms and Conditions")}}

A. Terma-Terma Asas

 1. Penganjur SONY PICTURES TELEVISION NETWORKS, ASIA B-15-2, 3 & 4 Northpoint Office No. 1, Medan Syed Putra Utara 59200 Kuala Lumpur, Malaysia
 2. Nama Pertandingan/Program Running Man Challenge
 3. Huraian Ringkas tentang rancangan Sebuah rancangan pertandingan permainan dimana sebuah pasukan yang terdiri daripada 3 peserta akan bersaing menempuhi cabaran yang menguji minda, kerjasama berpasukan dan kemahiran komunikasi (“Pertandingan”).
 4. Mekanisme Ringkas Pertandingan Pertandingan ini mempunyai pusingan-pusingan seperti berikut: 1. Cara-cara penyertaan Mereka yang berminat dikehendaki untuk mendaftar seperti yang tertera di 10. Cara Pendaftaran. 60 peserta akan disenarai pendek dimana hanya 10 peserta akan dipilih untuk menyertai rancangan ini oleh pihak Penganjur. 2. Mekanisme Pertandingan Peserta akan dimasukkan ke dalam satu kumpulan yang terdiri dari 3 orang peserta ('Pasukan'). Setiap pasukan akan melalui beberapa peringkat Pertandingan seperti berikut: - Peringkat 1 - Peringkat 2 - Peringkat 3 - Peringkat 4 (Akhir) Pihak Penganjur akan menentukan sesebuah peringkat pertandingan sebagai Peringkat Penyingkiran. Semasa sesuatu Peringkat Penyingkiran, pasukan yang memperolehi markah yang terendah akan disingkirkan dari terus mara dalam Pertandingan. Pasukan yang menghabiskan kesemua 4 peringkat pertandingan dengan markah yang tertinggi akan digelar Pemenang Pertandingan.
 5. Kriteria Kelayakan a) Pertandingan ini terbuka kepada warganegara Malaysia yang telah mencapai Umur Kelayakan seperti yang tertera di klausa 7. Umur Kelayakan di bawah ini ("Peserta"). b) Peserta haruslah memiliki Kad Pengenalan Malaysia yang sah
 6. Ketidaklayakan a) Kakitangan Astro Malaysia Holdings Berhad dan syarikat sekutunya, Astro Scholar, dan *ahli-ahli keluarga terdekat mereka; b) Kakitangan dan * ahli-ahli keluarga terdekat Sony Pictures Television Networks, Asia dan syarikat sekutunya. c) Kakitangan F&N Beverages Marketing Sdn. Bhd. dan ahli-ahli keluarga terdekat mereka * Ahli keluarga terdekat bermaksud suami, isteri, anak, ibu, bapa, dan adik-beradik.
 7. Umur Kelayakan Pertandingan ini dibuka kepada semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.
 8. Tempoh Pertandingan 7hb Oktober 2016 sehingga 31hb Disember 2016 Pihak Penganjur mempunyai hak mutlak untuk mengubah, menangguh atau menukar Tempoh Pertandingan atau mana-mana tarikh yang berkenaan
 9. Bahasa Pertandingan Pertandingan ini akan dijalankan dalam Bahasa Malaysia.
 10. Prosedur Penyertaan (a) Peserta dikehendaki untuk mendaftar dan menghadiri sesi ujibakat di lokasi berikut : 1. Berjaya Megamall, Kuantan (14-16 October 2016) 2. IOI City Mall, Putrajaya (26-30 October 2016) 3. Angsana JB Mall, Johor Bahru (3-5 November 2016) (b) Setiap Peserta dikehendaki untuk memenuhi syarat ujibakat untuk layak menyertai rancangan ini. (c) Setiap peserta akan diadili oleh pihak Penganjur berdasarkan kriteria pemarkahan yang ditentukan. (d) Seramai 60 peserta akan disenarai pendek dari sesi ujibakat dan 10 peserta terbaik akan dipilih untuk menyertai rancangan. Mereka yang disenarai pendek untuk proses saringan dikehendaki membawa satu (1) salinan kad pengenalan ke sesi saringan.
 11. Tarikh Tutup Penyertaan Penyertaan mestilah diterima oleh pihak Penganjur bermula jam 0000 7hb Oktober 2016 dan selewat lewatnya jam 2359 pada 30hb Oktober 2016. Penyertaan yang diterima selepas tarikh dan masa yang dinyatakan sebelum ini tidak akan dilayan dan tidak mempunyai kelayakan untuk menyertai/menerima hadiah.
 12. Kaedah Melalui lokasi ujibakat seperti tertera di 10. Prosedur Penyertaan
 13. Alamat Tidak berkaitan
 14. Pemilihan Pemenang Pemenang akan dipilih berdasarkan format pertandingan ini. Semua keputusan adalah muktamad dan mutlak dan sebarang rayuan tidak akan dilayan.
 15. Pemberitahuan Pemenang Nama para pemenang akan diumumkan oleh pihak Penganjur dipenghujung Pertandingan ini.
 16. Hadiah Tiada sebarang hadiah akan diberi kepada pemenang-pemenang Pertandingan ini.
 17. Tempoh Pengambilan Hadiah Tidak berkaitan
 18. Tempat Pengambilan Hadiah Tidak Berkaitan
 19. Terma-terma tambahan, jika ada (a) Setiap peserta seperti yang tertera di Borang Permohonan akan ditempatkan dalam satu kumpulan yang akan ditentukan oleh pihak Penganjur. Setiap Peserta mesti menyertai Pertandingan sebagai ahli satu pasukan yang ditentukan oleh pihak Penganjur di dalam setiap segmen Pertandingan ini sepanjang Tempoh Pertandingan (b) Tiada penukaran atau penggantian ahli pasukan dibenarkan sepanjang tempoh pertandingan. Jika terdapat sebarang kecemasan atau situasi yang tidak dapat dielakkan, pihak Penganjur di atas budi bicara mutlak boleh membenarkan mana-mana pasukan untuk menyertai pertandingan ini dengan ahli pasukan yang kurang daripada asal. (c) Jika mana-mana Peserta dipilih untuk sebarang pusingan di dalam Pertandingan ini (atau sebagai peserta simpanan atau gantian), setiap Peserta mestilah boleh mengambil cuti untuk meninggalkan aktiviti harian mereka atau sekolah pada bila-bila masa, disepanjang Tempoh Pertandingan, seperti yang diperlukan oleh pihak Penganjur atas budi bicara mutlaknya (d) Semasa tempoh Pertandingan, semua Peserta tidak dibenarkan untuk menyertai mana-mana pertandingan lain kecuali dengan kebenaran dari pihak Penganjur. (e) Setiap Peserta haruslah bebas daripada sebarang obligasi kontrak atau sebarang masalah undangundang yang boleh menghalang Peserta daripada menyertai Pertandingan ini atau memasuki perjanjian pengurusan dengan Penganjur dan/atau sekutu-sekutunya selepas tempoh pertandingan. (f) Pihak Penganjur merizab hak untuk menukar format dan/atau mekanisma Pertandingan pada bila-bila masa semasa tempoh pertandingan di atas budi bicara mutlaknya.  Peserta bersetuju untuk mematuhi semua peraturan-peraturan dan Pertandigan ini (termasuk sebarang perubahan) yang dibuat oleh pihak Penganjur. Pihak Penganjur berhakmenukar format dan peraturan- peraturan pertandingan tanpa memberitahu Peserta terlebih dahulu.  _____________________________________________________________  Terma-terma Asas, Notis Privasi dan Terma-terma dan Syarat-Syarat Lazim Pertandingan (secara kolektif “Terma-Termadan Syarat-Syarat”) akan mengikat kesemua peserta-peserta yangmengambil bahagian dalam Pertandingan ini (“Peserta”).Definisi-definisi dalam Terma-terma dan Syarat-syarat Lazim Peraduan akan digunakan kecuali dinyatakan sebaliknya dalam Terma-terma Asas. Jika terdapat sebarang ketidakselarasan antara Terma-terma Asas dan Terma-terma dan Syarat-syarat Lazim Peraduan, Terma-terma Asas akan mengatasi setakat ketidakselarasan tersebut. 

100PLUS Malaysia
100PLUS of Fraser & Neave was created as an embodiment of our hope and ambition. Today 100PLUS celebrates success far beyond our imagination. We are the pioneers and also the driving force that redefined the isotonic category with our unique flavour and taste. Can by can, we have boldly shaken the market, stirring taste buds and winning hearts and established ourselves from a sports drink known only to marathon runners to become the essential hydrating source for millions of people every day.
Scan & Share
http://t2u.asia/e/7612 

Uji Bakat On-ground: Running Man Challenge - hydrated by 100plus

IOI City Mall
IOI City Mall, Putrajaya, WP Putrajaya, Malaysia
0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Event Expired

Uji Bakat On-ground: Running Man Challenge - hydrated by 100plus will be organized at IOI City Mall on 26th - 30th October 2016 (Wednesday - Sunday).

* For more information, please visit this website https://www.facebook.com/events/201815423588838/

Anda peminat setia Running Man? Kini anda berpeluang untuk menyertai uji bakat untuk beraksi dalam acara yang hebat ini serta menonton secara langsung!

Acara Running Man di Malaysia bakal diketuai oleh 4 orang selebriti tempatan – Ajak Shiro, Saharul Ridzwan, Ayda Jebat dan Hairul Azreen! Anda berpeluang untuk mengenali mereka dengan lebih rapat jika anda terpilih untuk memasuki pasukan Running Man Malaysia nanti. 

Anda akan menjalani saringan demi saringan dan kecergasan fizikal dan mental bakal diuji. Hanya yang terbaik daripada yang terbaik akan dipilih untuk menyertai Acara Running Man Challenge - Hydrated by 100PLUS. Adakah anda orang yang kami cari? 
____________________________________________________

Butiran Uji Bakat On-ground 

Uji bakat On-ground akan dibahagikan kepada beberapa hari di 3 lokasi berbeza. Pusingan awal adalah untuk menapis senarai kelayakan peserta di mana jika berjaya peserta berpeluang untuk menghadiri uji bakat pusingan akhir dan bertemu dengan Pasukan RM Challenge Malaysia – Ajak Shiro, Saharul Ridwan dan Hairul Azreen di uji bakat pusingan akhir. 

1.BERJAYA MEGAMALL KUANTAN
14 - 15 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
16 Oktober 2016: Pusingan Akhir bersama Ajak & Hairul

2.IOI CITY MALL PUTRAJAYA
26 - 28 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
29 Oktober 2016: Pusingan Awal (10am - 9:30pm)
30 Oktober 2016: Pusingan Akhir bersama Hairul & Saharul

3.ANGSANA JOHOR BAHRU MALL
3 November 2016: Pusingan Awal (10am - 10pm)
4 November 2016: Pusingan Awal (10am - 9:30pm)
5 November 2016: Pusingan Akhir bersama Ajak

____________________________________________________

Bagaimana nak sertai? 

Langkah 1: Belikan produk 100PLUS dan dapatkan pas untuk menyertai uji bakat pusingan awal
a.Beli 4 botol 100PLUS 1.5L (1 botol bagi setiap perisa 100PLUS Original, Lemon Lime, Berry dan Orange) semasa uji bakat on-ground. 

b.Tunjukkan bukti pembelian (resit) 4 botol 100PLUS 1.5L (1 botol bagi setiap perisa 100PLUS Original, Lemon Lime, Berry dan Orange) dan dapatkan pas untuk menyertai uji bakat pusingan awal.

Langkah 2: Lengkapkan 2 pusingan permainan ketika uji bakat dan menangi tiket ke Acara Running Man Challenge Live di Kuala Lumpur pada 26 November 2016.

Langkah 3: 30 orang peserta yang berjaya mengharungi setiap cabaran dengan paling cepat akan dihubungi untuk menghadiri uju bakat pada pusingan akhir bersama selebriti Pasukan Running Man Malaysia. 

Finalis akan menjalani proses penilaian oleh juri untuk memilih peserta yang benar-benar untuk menyertai Running Man Challenge. Juri akan memutuskan pasukan untuk peserta dan setiap keputusan adalah muktamad. Keputusan pemilihan tidak akan diumumkan semasa ujibakat. Peserta yang terpilih akan dimaklumkan oleh Penganjur kelak.
Semoga berjaya dan jumpa di sana! 

Tertakluk kepada terma dan syarat: 
BM: http://bit.ly/2dyrCNb
ENG: http://bit.ly/2deIOre

Location

IOI City Mall
IOI City Mall, Putrajaya, WP Putrajaya, Malaysia

Terms and Condition

A. Terma-Terma Asas

 1. Penganjur SONY PICTURES TELEVISION NETWORKS, ASIA B-15-2, 3 & 4 Northpoint Office No. 1, Medan Syed Putra Utara 59200 Kuala Lumpur, Malaysia
 2. Nama Pertandingan/Program Running Man Challenge
 3. Huraian Ringkas tentang rancangan Sebuah rancangan pertandingan permainan dimana sebuah pasukan yang terdiri daripada 3 peserta akan bersaing menempuhi cabaran yang menguji minda, kerjasama berpasukan dan kemahiran komunikasi (“Pertandingan”).
 4. Mekanisme Ringkas Pertandingan Pertandingan ini mempunyai pusingan-pusingan seperti berikut: 1. Cara-cara penyertaan Mereka yang berminat dikehendaki untuk mendaftar seperti yang tertera di 10. Cara Pendaftaran. 60 peserta akan disenarai pendek dimana hanya 10 peserta akan dipilih untuk menyertai rancangan ini oleh pihak Penganjur. 2. Mekanisme Pertandingan Peserta akan dimasukkan ke dalam satu kumpulan yang terdiri dari 3 orang peserta ('Pasukan'). Setiap pasukan akan melalui beberapa peringkat Pertandingan seperti berikut: - Peringkat 1 - Peringkat 2 - Peringkat 3 - Peringkat 4 (Akhir) Pihak Penganjur akan menentukan sesebuah peringkat pertandingan sebagai Peringkat Penyingkiran. Semasa sesuatu Peringkat Penyingkiran, pasukan yang memperolehi markah yang terendah akan disingkirkan dari terus mara dalam Pertandingan. Pasukan yang menghabiskan kesemua 4 peringkat pertandingan dengan markah yang tertinggi akan digelar Pemenang Pertandingan.
 5. Kriteria Kelayakan a) Pertandingan ini terbuka kepada warganegara Malaysia yang telah mencapai Umur Kelayakan seperti yang tertera di klausa 7. Umur Kelayakan di bawah ini ("Peserta"). b) Peserta haruslah memiliki Kad Pengenalan Malaysia yang sah
 6. Ketidaklayakan a) Kakitangan Astro Malaysia Holdings Berhad dan syarikat sekutunya, Astro Scholar, dan *ahli-ahli keluarga terdekat mereka; b) Kakitangan dan * ahli-ahli keluarga terdekat Sony Pictures Television Networks, Asia dan syarikat sekutunya. c) Kakitangan F&N Beverages Marketing Sdn. Bhd. dan ahli-ahli keluarga terdekat mereka * Ahli keluarga terdekat bermaksud suami, isteri, anak, ibu, bapa, dan adik-beradik.
 7. Umur Kelayakan Pertandingan ini dibuka kepada semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.
 8. Tempoh Pertandingan 7hb Oktober 2016 sehingga 31hb Disember 2016 Pihak Penganjur mempunyai hak mutlak untuk mengubah, menangguh atau menukar Tempoh Pertandingan atau mana-mana tarikh yang berkenaan
 9. Bahasa Pertandingan Pertandingan ini akan dijalankan dalam Bahasa Malaysia.
 10. Prosedur Penyertaan (a) Peserta dikehendaki untuk mendaftar dan menghadiri sesi ujibakat di lokasi berikut : 1. Berjaya Megamall, Kuantan (14-16 October 2016) 2. IOI City Mall, Putrajaya (26-30 October 2016) 3. Angsana JB Mall, Johor Bahru (3-5 November 2016) (b) Setiap Peserta dikehendaki untuk memenuhi syarat ujibakat untuk layak menyertai rancangan ini. (c) Setiap peserta akan diadili oleh pihak Penganjur berdasarkan kriteria pemarkahan yang ditentukan. (d) Seramai 60 peserta akan disenarai pendek dari sesi ujibakat dan 10 peserta terbaik akan dipilih untuk menyertai rancangan. Mereka yang disenarai pendek untuk proses saringan dikehendaki membawa satu (1) salinan kad pengenalan ke sesi saringan.
 11. Tarikh Tutup Penyertaan Penyertaan mestilah diterima oleh pihak Penganjur bermula jam 0000 7hb Oktober 2016 dan selewat lewatnya jam 2359 pada 30hb Oktober 2016. Penyertaan yang diterima selepas tarikh dan masa yang dinyatakan sebelum ini tidak akan dilayan dan tidak mempunyai kelayakan untuk menyertai/menerima hadiah.
 12. Kaedah Melalui lokasi ujibakat seperti tertera di 10. Prosedur Penyertaan
 13. Alamat Tidak berkaitan
 14. Pemilihan Pemenang Pemenang akan dipilih berdasarkan format pertandingan ini. Semua keputusan adalah muktamad dan mutlak dan sebarang rayuan tidak akan dilayan.
 15. Pemberitahuan Pemenang Nama para pemenang akan diumumkan oleh pihak Penganjur dipenghujung Pertandingan ini.
 16. Hadiah Tiada sebarang hadiah akan diberi kepada pemenang-pemenang Pertandingan ini.
 17. Tempoh Pengambilan Hadiah Tidak berkaitan
 18. Tempat Pengambilan Hadiah Tidak Berkaitan
 19. Terma-terma tambahan, jika ada (a) Setiap peserta seperti yang tertera di Borang Permohonan akan ditempatkan dalam satu kumpulan yang akan ditentukan oleh pihak Penganjur. Setiap Peserta mesti menyertai Pertandingan sebagai ahli satu pasukan yang ditentukan oleh pihak Penganjur di dalam setiap segmen Pertandingan ini sepanjang Tempoh Pertandingan (b) Tiada penukaran atau penggantian ahli pasukan dibenarkan sepanjang tempoh pertandingan. Jika terdapat sebarang kecemasan atau situasi yang tidak dapat dielakkan, pihak Penganjur di atas budi bicara mutlak boleh membenarkan mana-mana pasukan untuk menyertai pertandingan ini dengan ahli pasukan yang kurang daripada asal. (c) Jika mana-mana Peserta dipilih untuk sebarang pusingan di dalam Pertandingan ini (atau sebagai peserta simpanan atau gantian), setiap Peserta mestilah boleh mengambil cuti untuk meninggalkan aktiviti harian mereka atau sekolah pada bila-bila masa, disepanjang Tempoh Pertandingan, seperti yang diperlukan oleh pihak Penganjur atas budi bicara mutlaknya (d) Semasa tempoh Pertandingan, semua Peserta tidak dibenarkan untuk menyertai mana-mana pertandingan lain kecuali dengan kebenaran dari pihak Penganjur. (e) Setiap Peserta haruslah bebas daripada sebarang obligasi kontrak atau sebarang masalah undangundang yang boleh menghalang Peserta daripada menyertai Pertandingan ini atau memasuki perjanjian pengurusan dengan Penganjur dan/atau sekutu-sekutunya selepas tempoh pertandingan. (f) Pihak Penganjur merizab hak untuk menukar format dan/atau mekanisma Pertandingan pada bila-bila masa semasa tempoh pertandingan di atas budi bicara mutlaknya.  Peserta bersetuju untuk mematuhi semua peraturan-peraturan dan Pertandigan ini (termasuk sebarang perubahan) yang dibuat oleh pihak Penganjur. Pihak Penganjur berhakmenukar format dan peraturan- peraturan pertandingan tanpa memberitahu Peserta terlebih dahulu.  _____________________________________________________________  Terma-terma Asas, Notis Privasi dan Terma-terma dan Syarat-Syarat Lazim Pertandingan (secara kolektif “Terma-Termadan Syarat-Syarat”) akan mengikat kesemua peserta-peserta yangmengambil bahagian dalam Pertandingan ini (“Peserta”).Definisi-definisi dalam Terma-terma dan Syarat-syarat Lazim Peraduan akan digunakan kecuali dinyatakan sebaliknya dalam Terma-terma Asas. Jika terdapat sebarang ketidakselarasan antara Terma-terma Asas dan Terma-terma dan Syarat-syarat Lazim Peraduan, Terma-terma Asas akan mengatasi setakat ketidakselarasan tersebut. 
 
100PLUS Malaysia
100PLUS of Fraser & Neave was created as an embodiment of our hope and ambition. Today 100PLUS celebrates success far beyond our imagination. We are the pioneers and also the driving force that redefined the isotonic category with our unique flavour and taste. Can by can, we have boldly shaken the market, stirring taste buds and winning hearts and established ourselves from a sports drink known only to marathon runners to become the essential hydrating source for millions of people every day.
Event Links
http://t2u.asia/e/7612 
Follow This Event

{{$t("Check Shipping Status")}}

{{$t("Key in your tracking number to check shipping status")}}